Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Sammanfattning 2017 – Strukturerade produkter

Fakta, bedömningar och killgissningar med Struktanalys

| 1 min read  

 

God fortsättning på det nya året 2018. Struktanalys börjar året med att sammanfatta 2017 och vill dela med oss av vad vi ser. I vår databas hade vi närmare 500 produkter som gavs ut av de arrangörer som vi täcker med Analys och Rating. De erbjöd kunder ett urval av både marknader att investera på, samt olika möjligheter att skapa kapitalskydd, inkomst och andra former av exponering som inte går att göra i en direktinvestering.Vi tittade på följande.

  • Rating och förväntad avkastning
  • Rating Förväntad avkastning och risk
  • Förväntad avkastning 
  • ”sharpe ration”

 

Förväntad avkastning och komplexitet, se nedan.

Ladda ner rapport.

Kvalitetssäkra rådgivningen

Du kanske även gillar